Innovative and professional IT consulting since 2009. We are not just developing software. We are developing the future.

Cirema AB levererar konsulttjänster och produkter inom IT. Vårt huvudkontor är i Linköping, men vi arbetar över hela Sverige och även i andra länder. Vi tillhandahåller strategisk rådgivning, projektledning och teknisk spetskompetens inom systemutveckling, drift och förvaltning.Våra projekt utgår alltid från kundens verksamhet och förutsättningar och sker alltid i nära samarbete med kunden.

Alla våra konsulter har lång erfarenhet av branschen och behärskar den allra senaste tekniken och plattformarna, men har även kompetens om äldre system och dess arkitektur. Ibland är det smartare och mer kostnadseffektivt att utgå från de system som man redan har och integrera dessa med nya system. Vi jobbar ofta med standardplattformar och skapar flexibla lösningar så att dina system kan forsätta växa med din verksamhet och förädla den. Våra kunder finns främst inom medelstora och stora företag, organisationer, kommuner och landsting.

Vad vi gör

ARKITEKTUR & STRATEGI

SYSTEMUTVECKLING

PROJEKTLEDNING

DRIFT- HOSTING- CLOUD